073 22 02 900 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Down Lights

Verschillende series Down Lights

Op het gebied van Down Lights onderscheidt Natec zich door het brede programma van verschillende series, waardoor voor iedere situatie een passende oplossing is te vinden.

Thunder Serie

Meer informatie

Thunder Down Lights zijn perfect voor ruimten waar een minimale verblinding en het optisch effect belangrijk zijn. De LED ligt verdiept in het armatuur, waardoor een UGR waarde van liefst <16 behaald wordt. Hierdoor zijn de Thunder armaturen ook uitermate geschikt voor kantooromgevingen, daar deze voldoen aan de NEN normering (NEN-EN 12464-1). Door zijn spiegelreflector is dit model ook optisch het paradepaardje van Natec’s Down Light Serie. Door middel van de CCT switch op de achterzijde kan de kleurtemperatuur worden ingesteld (3000, 4000 en 5700 Kelvin).

Cyclone Serie

Natec LED Cyclone Downlight
Meer informatie

De Cyclone serie heeft een CCT switch op de achterzijde, waardoor de gewenste kleurtemperatuur ingesteld of later aangepast kan worden (keuze uit 3000, 4000 en 5700 Kelvin). Door zijn gematteerde kap nauwelijks verblindingshinder en een egale lichtuitstraling. Leverbaar met verschillende dimmogelijkheden (triac, 1-10V, Dali).

Typhoon Serie

Down light Typhoon
Meer informatie

De Typhoon serie betreft een assortiment 20 Watt spots met geïntegreerde LED driver. Het armatuur is een ideale oplossing voor het vervangen van 2x 18W PL.

Mistral Slim Serie

Natec LED Mistral Slim Down Light 6 Watt foto 1
Meer informatie

De Mistral Slim serie kenmerkt zich door haar geringe inbouwdiepte; ideaal voor ruimten waar hoogte een beperking is en waar een egale lichtuitstraling wenselijk is. Armatuur wordt geleverd met geïntegreerde dimbare LED driver.

Polar Serie

Polar Downlight
Meer informatie

De Polar serie betreft een assortiment kantelbare spots met geïntegreerde (dimbare) LED driver, beschikbaar in twee vermogens en twee lichtkleuren. Ideaal voor toepassingen als toiletgroepen, overkapping of carport, gangpaden etc.

El Nino Serie

El Nino Down light
Meer informatie

De El Nino serie betreft een assortiment zogenaamde banaanspots, welke ideaal zijn voor het uitlichten van producten of objecten.

Etna Series

Meer informatie

De Etna serie bestaat uit kantelbare Down Light Spots met een vermogen van 30 Watt en kleurechtheid van 97Ra. Deze serie is uitgerust met klemveren en heeft een 360° kantelbaar ontwerp. Dit maakt het ideaal om objecten en ruimtes uit te lichten. De spot heeft een standaard stralingsbundel van 24° en wordt geleverd met een LED-driver. Deze driver is standaard voorzien van een 2 meter aansluitkabel met GST18i3 connectie.

Direct bestellen? Bel 073 220 2900 of geef 24/7 je bestelling door:

Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement