073 22 02 900 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Down Lights

Verschillende series Down Lights

Op het gebied van Down Lights onderscheidt Natec zich door het brede programma van verschillende series, waardoor voor iedere situatie een passende oplossing is te vinden.

Thunder Serie

Natec LED Thunder Down Light 28 Watt
Meer informatie

Thunder Down Lights zijn perfect voor ruimten waar een minimale verblinding en het optisch effect belangrijk zijn. De LED ligt verdiept in het armatuur, waardoor een UGR waarde van liefst <16 behaald wordt. Hierdoor zijn de Thunder armaturen ook uitermate geschikt voor kantooromgevingen, daar deze voldoen aan de NEN normering (NEN-EN 12464-1). Door zijn spiegelreflector is dit model ook optisch het paradepaardje van Natec’s Down Light Serie.

Cyclone Serie

Natec LED Cyclone Downlight
Meer informatie

De Cyclone serie is uniek door haar CCT switch op de achterzijde, om zo de gewenste kleurtemperatuur in te stellen of later aan te passen (keuze uit 3000, 4000 en 5700 Kelvin). Door zijn gematteerde kap nauwelijks verblindingshinder en een egale lichtuitstraling. Leverbaar met verschillende dimmogelijkheden (triac, 1-10V, Dali).

Typhoon Serie

Typhoon armatuur
Meer informatie

De Typhoon serie betreft een assortiment 20 Watt spots met geïntegreerde LED driver. Het armatuur is een ideale oplossing voor het vervangen van 2x 18W PL.

Mistral Slim Serie

Natec LED Mistral Slim Down Light 6 Watt foto 1
Meer informatie

De Mistral Slim serie kenmerkt zich door haar geringe inbouwdiepte; ideaal voor ruimten waar hoogte een beperking is en waar een egale lichtuitstraling wenselijk is. Armatuur wordt geleverd met geïntegreerde dimbare LED driver.

Polar Serie

Natec LED Polar Down Light 7 Watt Foto 2
Meer informatie

De Polar serie betreft een assortiment kantelbare spots met geïntegreerde (dimbare) LED driver, beschikbaar in twee vermogens en twee lichtkleuren. Ideaal voor toepassingen als toiletgroepen, overkapping of carport, gangpaden etc.

El Nino Serie

El Nino Down light
Meer informatie

De El Nino serie betreft een assortiment zogenaamde banaanspots, welke ideaal zijn voor het uitlichten van producten of objecten.

Direct bestellen? Bel 073 68 40 834 of geef 24/7 je bestelling door:

Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement