073 22 02 900 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Onze merken

Natec Lighting is sinds 2004 actief in de snel veranderende wereld van de verlichtingstechniek. Om kwaliteit te kunnen borgen en gebruik te maken van de kennis en kunde van haar specialistische partners, kiest Natec Lighting ervoor samen te werken met de meest toonaangevende A-merken binnen het immer veranderende verlichtingslandschap.

Onze partners lopen voorop op het gebied van kwaliteit, hebben een lange historie op het gebied van productontwikkeling en behoren tot de marktleiders binnen de productgroep waarin zij actief zijn.

Wij werken nauw samen met zowel onze leveranciers als klanten, waarbij Natec Lighting de schakel is tussen de mondiale fabrikanten en de landelijk opererende installateur die zich dagelijks bezig houdt met verlichtingstechniek.

Nordic Aluminium_
Coreshine_
ESYLUX
Imigy

Nordic Aluminium

Nordic Aluminium is marktleider en pioneer op het gebied van Track Light oplossingen. Nordic Aluminium is onderdeel van de Lival groep en is gevestigd in Finland. De productie van > 5 miljoen meter faserail (Global Track) per jaar vindt plaats in Finland en door haar high tech productiemogelijkheden staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Nordic’s Global Track is het meest verkochte 3 fase track light systeem ter wereld en is een keuze voor en door professionals en lichtproducenten.

Meer info: https://nordicaluminium.fi/our-story/

Coreshine

Coreshine is in 2005 opgericht in Shenzhen en e e n van de marktleiders op het gebied van lineaire lichtlijnen. Met een productiecapaciteit van > 4000 meter lichtlijn per dag, gegarandeerde beschikbaarheid op spare parts, ruim 15 jaar ervaring, 5 jaar volledige garantie en referenties als Wallmart en Ikea in haar portefeuille, één van de grootste en bekendste OEM’ers binnen de productgroep lichtlijnen.

Door de hardware van Coreshine (lichtlijnen en armaturen) te combineren met de hard- en software van Esylux (sensoren/sensorplanning) ontstaat een synergie van A-labels, waarbij eenvoud en snelheid de pijlers zijn.

Meer info: http://www.coreshine.com/company/

ESYLUX

ESYLUX ontwikkelt, produceert en verkoopt intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen, die in warehouses, kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen en zorginstellingen voor meer levenskwaliteit en energie-efficiëntie zorgen. Centraal staan de wensen en behoeften van de individuele mens.

Al ruim 50 jaar timmert Esylux vanuit het Duitse Ahrensburg aan de weg en is het vandaag de dag één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van sensoring, waarbij innovatie en kwaliteit de pijlers zijn.

Natec fungeert als directe partner / groothandel voor het volledige Esylux assortiment, met sterke focus op het gebied van bewegingssensoren en aanwezigheidsdetectie.

.Meer info: https://www.esylux.com/company/

Imigy

Imigy Lighting Electric is e en van grootste spelers op het gebied van Utiliteitsverlichting (LED panelen en Down Lights) en gevestigd in Kushan, een uur ten westen van Shanghai. Imigy is een beursgenoteerde onderneming, opgericht in 2004 en levert aan diverse Europese, Amerikaanse en Australische importeurs èn producenten (OEM). Imigy Lighting staat voor innovatie, zonder dat dit ten koste mag gaan van kwaliteit.

Meer info: http://www.imigyled.com/about.aspx

Direct bestellen? Bel 073 220 2900 of geef 24/7 je bestelling door:

Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement