073 22 02 900 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Natec Lighting uw groothandel in LED

Als importeur van verlichting voor utiliteit, lineaire lichtlijnen en retail verlichting voorzien wij installateurs van de beste materialen op het gebied van LED verlichting. Natec Lighting heeft partnerships met de grootste en meest toonaangevende fabrikanten, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van advisering en door het maken van lichtplanning (Dialux), waardoor je altijd beschikt over een kwalitatief voorstel met juiste onderbouwing wat voldoet aan de geldende regels en NEN normen.

Wat doen we?

Sinds 2004 zijn we actief als groothandel en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd distributeur met exclusieve samenwerkingen met de grootste fabrikanten binnen de verlichtingswereld.

Wat kun je verwachten?

Lichtadvies of lichtplanning, je order afhalen of liever laten leveren op locatie? De keuze is aan jou. Het grootste deel van ons assortiment is standaard op voorraad en dus direct leverbaar. Voor 12.30 uur besteld is dezelfde dag op transport.

Het Natec Lighting Team

Maak kennis met ons team van enthousiaste, ervaren medewerkers.

Sjoerd van Herpen

Operationeel directeur

Lees Meer

Sjoerd is operationeel eindverantwoordelijke voor Natec Lighting. Klanten kunnen hem benaderen voor alle verlichting gerelateerde vraagstukken.

Julia Engbersen

Julia Engbersen

Commercieel medewerker

Lees meer

Julia is commercieel medewerker van Natec Lighting. Voor al je vragen over LED verlichting kun je bij haar terecht.

Bas Engelen

Directeur

Lees Meer

Als directeur-eigenaar zet Bas al ruim 12 jaar de koers van Natec Sunergy en Natec Lighting uit. Als pionier in LED en zonne-energie kent Bas zijn pappenheimers.

Arjan van Tent

Financieel

Lees meer

Als ervaren financiële man zorgt Arjan ervoor dat de boekhouding en betalingen in goede banen wordt geleid en uw orders snel kunnen worden verwerkt.

Han van de Veerdonk

Binnendienst

Lees meer

Han ondersteunt de verkoop met het verwerken van order/offerte aanvragen, calculaties en het onderhouden van klantcontact.

Nora van de Meerakker

Management Trainee

Lees meer

Als management trainee kun je Nora de komende tijd tegen komen op alle afdelingen binnen de organisatie. Op deze manier gaat ze alle facetten van de organisatie in de praktijk ervaren om hier vervolgens op in te spelen.

Elles Welsink

Marketing

Lees meer

Elles is verantwoordelijk voor alle marketing uitingen van Natec en de organisatie van de diverse Natec evenementen.

José Laguna

Data beheer

Lees meer

U zult waarschijnlijk niet vaak direct met José te maken hebben maar op de achtergrond zorgt José ervoor dat onze producten snel en veelal direct uit voorraad kunnen worden geleverd.

Joris Maas

Digital Marketeer

Lees Meer

Joris is als Digital Marketeer verantwoordelijk voor de digitale transitie bij Natec Lighting. Hij zal zich veel bezig houden met de optimalisatie van de klantreis en de digitalisering van processen.

Teun Bosch

Magazijn

Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Teun regelt het voor u!

Joeri van der Eng

Magazijn

Lees meer

Joeri stuurt het magazijn aan en zorgt er samen met het team voor dat alle orders de deur uit gaan. Als Natec klant zie je Joeri niet vaak, maar hij kent elke klant en weet precies welke mooie projecten er uitgeleverd worden.

Schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement